Sokarrat Bilbao Restaurante
Info. Biográfica
Sokarrat Bilbao valentzieratik iritsi da bere Chef Diego Sorni -rekin, San Frantziskon arroza onena eskaintzeko.
Jatetxeko Karta zortzi lehorrean banatzen da eta beste hainbeste arroza Levantinako tradizioaren onena islatzen dute. Lursailaren prestaketa tipiko batzuetan biltzen dira, esperientzia sukaldaritzako bidaia egiten baitu kanabera eta lokatza usainarekin.
Astelehenetik ostiralera eguneko menua plater nagusia arrozekin gozatu ahal izango dugu.
Sokarrat Bilbao llega desde valencia con su Chef Diego Sorni para ofrecernos en San Francisco lo mejor de los arroces.
La carta se divide en ocho secos y otros tantos melosos que recogen lo mejor de la tradición arrocera levantina. Se presentan arropados por algunas preparaciones típicas de su tierra que hacen de la experiencia un viaje culinario con olor a cañas y barro.
De lunes a viernes podemos degustar de un menú del día con los arroces como plato principal.
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